Projecten

Hieronder vindt u een selectie van onze recente projecten. Voor meer informatie over deze projecten kunt u contact met ons opnemen.

Woning

Voor deze woning hebben we het lichtplan gemaakt. 

Woning

Woonkamer voorzien van een mooie witte rails met verschillende spots

Verlichting voor woonhuis in Voorschoten

Lichtadvies gegeven in Voorschoten voor de keuken. 

Project in Oegstgeest

Bij deze familie in Oegstgeest hebben we het hele proces meegelopen tijdens de verbouwing. Alle verlichting uitgezocht en een mooie hanglamp voor in de vide op maat laten maken. 

Een mooi appartement in Voorschoten voorzien van verlichting

----

Nieuwbouw project in Zoeterwoude dorp

We hebben meegedacht over de verlichting in de woonkamer bij dit nieuwbouwproject in Zoeterwoude dorp. Boven de eettafel 2 mooie hanglampen die heel diffuse licht geven. Deze lampen zijn van RoveDesign. Boven de aanrecht wandlampen en opbouwspots van Wever en Ducre.

Woning in Oegstgeest

Lichtdesign is uitstekend in staat om voor elk budget mooie verlichting te realiseren. Dat hebben wij ook gedaan voor een woonhuis in Oegstgeest. Het verzoek was om voor een vooraf vastgesteld budget zowel de woonkamer als de kinderkamer van een mooie verlichting te voorzien. Dat is uiteraard gelukt.

Familiewoning in Noordwijk

Deze familie in Noordwijk belde me op en vroeg of ik een oplossing had voor de verlichting in de hal. Het is een mooie rails geworden en simpele mooie spots van #weverenducre. Mooi eind resultaat!