fbpx

Licht en meer

Lichtdesign staat voor verrassend advies, service, persoonlijke begeleiding en montage. Alles in een hand.

Omdat goede verlichting niet alleen prettig is, maar ook van invloed is op uw gezondheid, gaan wij niet over een nacht ijs. Wij zetten samen met u een aantal stappen om te komen tot de voor u beste verlichting.

Bezoek op locatie
Wij komen bij u langs op locatie en bespreken samen met u uw wensen en mogelijkheden. Daar nemen wij graag de tijd voor.

Lichtadvies
Bij nieuwbouw of verbouwing van uw huis of bedrijf hoort ook een goed lichtadvies. Op basis van uw wensen en mogelijkheden, stellen wij voor een lichtadvies op. Dit advies is de basis voor een lichtplan.

  • Een lichtadvies omvat minimaal de volgende punten:
  • Een overzicht van alle gebruikte armaturen, inclusief omschrijving.
  • De plekken waar de verschillende armaturen worden geplaatst. Inclusief alle benodigde gegevens op een (door u aangeleverde) tekening.
  • Een offerte.

Lichtplan
Bij het opstellen van een verlichtingsplan spelen de interieurstijl, uw budget en de functionaliteit van de verlichting een grote rol. Heeft u in een bepaalde ruimte behoefte aan functioneel licht dan is bijvoorbeeld een leeslamp geschikt. Wilt u sfeerverlichting dan kiest u voor bijvoorbeeld een mooie tafellamp. Daarnaast is het belangrijk om de basisverlichting te bepalen voor het basislicht in uw interieur. Op basis van ons lichtadvies kunnen wij voor u een lichtplan maken. Bent u het eens met de opzet van dit plan, dan werken wij dit uit in een 3D formaat. Wilt u meer weten neem dan contact op met ons telefoonnummer is 06 23 976 112

Licht op zicht
Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om tot de juiste keuze van verlichting te komen. Moet het design zijn of juist klassiek, eigentijds, modern en hoe staat of hangt die lamp in mijn interieur? Wij bieden u de mogelijkheid om ‘Licht op zicht’ te krijgen. De verlichting van uw keuze in uw eigen omgeving neergezet of opgehangen, zodat u een goed beeld krijgt.