fbpx

Over ons

Sandy Monker… licht is haar lust en haar leven. Ik heb 25 jaar in een verlichtingswinkel gewerkt, altijd met veel plezier. Ik heb de afgelopen jaren erg veel kennis en ervaring opgedaan op de volgende gebieden: inkoop, acquisitie, verkoop, netwerken, inrichting, administratie etc. Ik vind het vakgebied nog steeds erg boeiend, uitdagend en dynamisch.. Verlichting is voor veel mensen nog altijd een sluitpost op de begroting. Goede verlichting geeft een mooi interieur echter een extra dimensie. Daar ga ik met mijn uitgebreide kennis en ervaring aan bijdragen. Ik wil meer, en in een vroeg stadium, betrokken raken bij de plannen die klanten hebben met hun woning. Ik wil mensen graag helpen met het “afmaken van hun interieur”. Ik lever dan ook geen lampen maar verlichting op maat. Ik rust niet voordat ik voor u een uitgekiend lichtplan heeft bedacht dat volledig voldoet aan uw wensen en mogelijkheden.

Sandy is in staat om van elke ruimte, hoe groot of hoe klein ook, iets moois te maken.

Jaren ervaring met licht

Lichtdesign heeft jarenlang ervaring. Gestart in… in Leiderdorp met een prachtige winkel waar u als klant de lampen voor het uitzoeken had. Maar tijden veranderen en internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Lichtdesign combineert het gemak van internet met een uitstekende dienstverlening op maat bij u thuis of op uw werk. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden.

Wij zijn uw gids op internet. Wij wijzen u graag de weg naar websites van leveranciers zodat u op uw gemak allerlei soorten en vormen van verlichting kunt bekijken en beoordelen. Wij geven antwoord op al uw vragen. Uiteraard is het altijd mogelijk de verlichting in ‘levende lijve’ te bekijken.

Worstelt u met licht? Bel Sandy 06 23 976 112, ik kom graag bij u langs.

Wat kan Lichtdesign Voorschoten voor u betekenen?

Graag komen wij bij u langs om sfeer te proeven, de ruimte te bekijken en uw wensen te bespreken. Samen met u komen we tot het beste resultaat. Licht is heel belangrijk in ons leven. Schroom dan ook niet om een afspraak met ons te maken, zodat u ten volle kunt genieten van wat licht u te bieden heeft.